Szukaj

Dieta zodiakalna - potrawy i wina specjalnie dobrane dla twojego znaku

2/13
Baran (21 marca - 19 kwietnia)

Baran (21 marca - 19 kwietnia)

Dumny Baran, pierwszy na naszej liście, lubi kulinarną pikanterię i odważnie sięga po takie składniki jak chilli, sos barbecue czy czosnek, a jego trunkiem jest zadziorne i aromatyczne wino ze szczepów Syrah. Barany mają tendencję do szybkiej utraty zainteresowania, dlatego wielodaniowy posiłek powinien być dla nich bardziej atrakcyjny niż ten składający się z jednego dania. Dla tych najbardziej znudzonych tradycyjnymi potrawami ciekawą opcją mogą okazać się wymyślne potrawy, takie jak np. fondue. Czy jest ktoś, komu znudziłoby się fondue, w szczególności czekoladowe?

Komentarze do: Dieta zodiakalna - potrawy i wina specjalnie dobrane dla twojego znaku

Ta treść nie została jeszcze skomentowana.

Dodaj pierwszy komentarz