Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy mogło dojść do zapłodnienia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Julia
Gość

PostWysłany: Nie Cze 11, 2006 7:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A i jeszcze jedno pogadaj z chlopakiem bo po co powtarzac taka sytulacje i sie stresowac na nowo..albo zaczni stosowac jakies inne metody antykoncepcj...cos innego niz prezerwatywa. Moze w tedy bedziecie spokojniejsi
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lip 02, 2006 2:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podobało mi się to zdanie :"o i testt kupilam juz mialam robic a tu patrze jest OKRES Very HappyVery Happy najpiekniejsza chwila .." .

najpiękniejsza chwila..skądś to znam Very Happy naprawdę to piękna chwila. nie nawidzę miesiączki...ale jak jesteśmy niepewni czasami...to tylko wyczekuję kiedy wreszcie ten brzuch mnie zaboli! ale jeśli jesteśmy pewni to nie lubię tego momentu. dlaczego to my? kobiety? a nie faceci?co? dlaczego to nam trafia się miesiączka?co? Wink Wink kobiety rodzą, maja miesiaczkę?wszystko na nas zwalili

Kiedy pytam mojego faceta dlaczego kobiety mają miesiączkę i muszą przeżywać wszystkie te bóle, to odpowiada mi że za to że jesteśmy takie wredne.oczywiście mój facet żartuje sobie wtedy.

Very Happy Very Happy

pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
justyna20

PostWysłany: Sro Lip 26, 2006 12:56 pm    Temat postu: Nerwy mimo podjęcia działań Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

denerwuje sie ze moge byc w ciazy... zaraz po okresie <czyli 5 dniu cyklu >miałam swoj pierwszy raz bez zabezpieczenia i chyba nie doszło do wytrysku:p;/ nastepnego dnia poszłam do ginekologa i pytam sie czy mogłam zajsc w ciaze, kobita mowi ze w kazdym czasie mozna zajsc wciaze, poprosiłam zeby na wszelki wypadek przepisala mi prostinal... no i zarzyłam te 2 tabletki:) ale i tak denerwuje sie... a do okresu bede musiała az 20 dni czekac;/;/ jaka moge miec pewnosc ze te 2 tabletki zadziałaja, skoro plemniki moga zyc od 6-7 dni ?? prosze o odpowiedz
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Lip 26, 2006 2:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Taką zę to skuteczny i mocny środek.

Na dobrą sprawe zawsze mozńa sie denerwować bezpodstawnie.

Uwierz w siebie i to co robisz, a jeśli nie jesteś pewna tego co robisz toz wolnij tępą. Zaczij robić w tedy gdy najpierw dowiesz sie jest co i jak działa Smile

Wiedza potrafi napradwde mocno niwelować strach Smile
Powrót do góry
Młoda ;(
Gość

PostWysłany: Sro Lip 26, 2006 3:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jezeli do wytrysku nie doszło wogole to znaczy ze kropelkowania takze nie bylo ?
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Lip 26, 2006 3:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokładnie tak Smile

Kropelkowanie jest mołiwe tylko i wyłącznie przy wytrysku Wink
Powrót do góry
Młoda
Gość

PostWysłany: Sro Lip 26, 2006 9:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Acha... ale jeszcze jedno jakbys mogl to mi wyjasnij Smile
Bo z penisa podczas wzwodu takze wydobywa sie plyn preejakulacyjny...
i w PLYNIE PREEJAKULACYJNYM nie ma plemnikow a w KROPELKOWANIU sa plemniki ? Wiec jezeli nie doszlo do wytrysku wogole to chlopak jedynie mogl przeniesc na palcach plyn preeejakulacyjny w ktorym nie ma plemnikow ? A kropelkowanie nie wchodzi w gre poniewaz nie doszlo wogole do wytrysku ? Mam racje ? Bo juz naprawde mam duze zamieszanie w glowie, okres spoznia mi sie 3 dni a uprawialam petting z chloapkiem Sad
Powrót do góry
Pauli86

PostWysłany: Sro Lip 26, 2006 10:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W tym płynie preejaskulacyjnym mogą być plemniki, ale nie muszą.
Czekaj cierpliwie na okres, albo zrób test to będziesz miała pewność czy jesteś w ciąży czy nie.
Pozdrawiam
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Lip 27, 2006 8:46 am    Temat postu: Młoda ;( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki. Paweł mogłbys takze Ty odpowiedziec na te pytanie, bo w temacie o kropelkowaniu pisales ze plyn preejakulacyjny nie ma plemnikow. Odpowiedz mi na wyzej zadane pytania jakbys mógł. Z góry dziekuje Sad
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Lip 27, 2006 9:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak masz racje, jest tak jak napisałaś.

A sytuacja gdzie w preejakulancie mogą zdarzyć sie plemniki jest tylko w tedy gdy preejakulant wydoastanie sie razem z kropelkowaniem, czyli chwileczkę przed wytryskiem. Jeżeli nie doszło do wytrysku właściwego nie ma sie co niepokoić Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 5 z 52