Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Julia Gość
|
Wysłany: Nie Cze 11, 2006 7:04 pm Temat postu: |
|
|
A i jeszcze jedno pogadaj z chlopakiem bo po co powtarzac taka sytulacje i sie stresowac na nowo..albo zaczni stosowac jakies inne metody antykoncepcj...cos innego niz prezerwatywa. Moze w tedy bedziecie spokojniejsi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 2:45 am Temat postu: |
|
|
podobało mi się to zdanie :"o i testt kupilam juz mialam robic a tu patrze jest OKRES Very HappyVery Happy najpiekniejsza chwila .." .
najpiękniejsza chwila..skądś to znam naprawdę to piękna chwila. nie nawidzę miesiączki...ale jak jesteśmy niepewni czasami...to tylko wyczekuję kiedy wreszcie ten brzuch mnie zaboli! ale jeśli jesteśmy pewni to nie lubię tego momentu. dlaczego to my? kobiety? a nie faceci?co? dlaczego to nam trafia się miesiączka?co? kobiety rodzą, maja miesiaczkę?wszystko na nas zwalili
Kiedy pytam mojego faceta dlaczego kobiety mają miesiączkę i muszą przeżywać wszystkie te bóle, to odpowiada mi że za to że jesteśmy takie wredne.oczywiście mój facet żartuje sobie wtedy.
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
justyna20
|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 12:56 pm Temat postu: Nerwy mimo podjęcia działań |
|
|
denerwuje sie ze moge byc w ciazy... zaraz po okresie <czyli 5 dniu cyklu >miałam swoj pierwszy raz bez zabezpieczenia i chyba nie doszło do wytrysku:p;/ nastepnego dnia poszłam do ginekologa i pytam sie czy mogłam zajsc w ciaze, kobita mowi ze w kazdym czasie mozna zajsc wciaze, poprosiłam zeby na wszelki wypadek przepisala mi prostinal... no i zarzyłam te 2 tabletki:) ale i tak denerwuje sie... a do okresu bede musiała az 20 dni czekac;/;/ jaka moge miec pewnosc ze te 2 tabletki zadziałaja, skoro plemniki moga zyc od 6-7 dni ?? prosze o odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 2:35 pm Temat postu: |
|
|
Taką zę to skuteczny i mocny środek.
Na dobrą sprawe zawsze mozńa sie denerwować bezpodstawnie.
Uwierz w siebie i to co robisz, a jeśli nie jesteś pewna tego co robisz toz wolnij tępą. Zaczij robić w tedy gdy najpierw dowiesz sie jest co i jak działa
Wiedza potrafi napradwde mocno niwelować strach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Młoda ;( Gość
|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 3:30 pm Temat postu: |
|
|
Jezeli do wytrysku nie doszło wogole to znaczy ze kropelkowania takze nie bylo ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 3:43 pm Temat postu: |
|
|
Dokładnie tak
Kropelkowanie jest mołiwe tylko i wyłącznie przy wytrysku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Młoda Gość
|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 9:11 pm Temat postu: |
|
|
Acha... ale jeszcze jedno jakbys mogl to mi wyjasnij
Bo z penisa podczas wzwodu takze wydobywa sie plyn preejakulacyjny...
i w PLYNIE PREEJAKULACYJNYM nie ma plemnikow a w KROPELKOWANIU sa plemniki ? Wiec jezeli nie doszlo do wytrysku wogole to chlopak jedynie mogl przeniesc na palcach plyn preeejakulacyjny w ktorym nie ma plemnikow ? A kropelkowanie nie wchodzi w gre poniewaz nie doszlo wogole do wytrysku ? Mam racje ? Bo juz naprawde mam duze zamieszanie w glowie, okres spoznia mi sie 3 dni a uprawialam petting z chloapkiem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pauli86
|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 10:18 pm Temat postu: |
|
|
W tym płynie preejaskulacyjnym mogą być plemniki, ale nie muszą.
Czekaj cierpliwie na okres, albo zrób test to będziesz miała pewność czy jesteś w ciąży czy nie.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 8:46 am Temat postu: Młoda ;( |
|
|
Dzieki. Paweł mogłbys takze Ty odpowiedziec na te pytanie, bo w temacie o kropelkowaniu pisales ze plyn preejakulacyjny nie ma plemnikow. Odpowiedz mi na wyzej zadane pytania jakbys mógł. Z góry dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 9:20 am Temat postu: |
|
|
Tak masz racje, jest tak jak napisałaś.
A sytuacja gdzie w preejakulancie mogą zdarzyć sie plemniki jest tylko w tedy gdy preejakulant wydoastanie sie razem z kropelkowaniem, czyli chwileczkę przed wytryskiem. Jeżeli nie doszło do wytrysku właściwego nie ma sie co niepokoić |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|