Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 2:28 am Temat postu: |
|
|
nie wiem czy to prawda ale moge odpowiedziec ze nie
nie dokonca wiem co moze miec swedzenie pochwy i wyciekanie z niej sluzu do tego ze jest sie w ciazy. Ale wiem ze kochanie sie bez zabezpieczenia w dni nieplodne moze wywolac wielki strach przed ciaza.
Tym razem pewnie nic nie bedzie ale puki nie chcesz miec dzieci, zabezpieczaj sie jakos. Gumki, proszki ... nie gryza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maja20
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 7:56 am Temat postu: |
|
|
okres mamzawsze po ok.37-39 dni dzis jest 42 dzień a okresu nie widu... nie mam tez zadnych objawów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 10:30 am Temat postu: |
|
|
maja20 podaj wiecej szczegolow takich jak czy kochalas sie z zabezpieczeniem czy bez, czy wytrysk nastapil w Tobie czy tez nie, w ktorym dniu cyklu mial miejsce stosunek / stosunki. Bez tych szczegolow to tak jak wrozenie z fusów. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
maja20
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 11:05 am Temat postu: |
|
|
mam nie regularne miesiaczki... oststnia 1.07 dzis mamy 11.08 kochaliśmy sie tak ok. tyg. po moim okresie ...zaczynaliśmy bez prezerwatywy ale pózniej zawsze zakładalismy....i kończył poza mną... raz tylko cały czas bez zabezpieczenia ale skończyl poza mna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justka17
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 4:20 pm Temat postu: Czy to możlwe żebym była w ciąży????? |
|
|
Witam!Mam taki problem iż nie kochałam się z chłopakiem,ale 2tyg.temu mizialiśmy sie tylko w ten sposob ze on mi raz włożył z zabezpieczeniem i wyjął... a potem mizialiśmy sie przez bielizne bez zabezpieczenia ale nie doszedł do wytrysku... czy to jest możliwe żebym była w ciąży????? Mam mdłości i bolą mnie piersi a takż często chodzę do wc i czasem boli mnie dziwnie brzuch.... PROSZĘ O ODPOWIEDŹ
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 5:22 pm Temat postu: |
|
|
justka jak mozna zajsc w ciaze bez wytrysku? zastanow sie co piszesz;/ tym bardziej przez bielizne co Ty myslisz ze plemniki przedrą sie przez materiał i zaplodnia cie? ...
w ciazy nie jestes. a te objawy o ktorych piszesz to na okres _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ania_86_20
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 8:40 pm Temat postu: ciaza |
|
|
witam jestem tu nowa i mam takie pytanie a raczej chciałabym uzyskac odpowiedz. Pare tygodni temu współrzyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia, kiedy wychodził to wyszedł ale wydaje mi sie ze troche spermy dostało sie do pochwy. od kilku dni zle sie czuje fakt mam okres ale jakis taki skapy, bola mnie piersi i czuje sie jakby moj brzuch był "pełny" kilka dni temu wymiotowałam ale juz mi przeszło ciagle chodze zmeczona i mam wachania nastroju. czy to znaczy ze jestem w ciazy. prosze o odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mc8
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 10:34 pm Temat postu: |
|
|
mam problem i chcialabym aby ktos mi doradzil.... w 14 dniu mojego cyklu( czyli dni plodne) kocha;lam sie z moim chlopakiem .. no i z poczatku kochalismy sie bez zabezpeiczenia ale moze gdzies tak z 5 minut a potem juz z zabezpieczeniem... okres spoznia mi sie juz 7 dni ...robilam 1 test ciazowy i wynik wyszedl negatywny...jutro mam zamiar zrobic drugi test bo po prostu strasznie sie boje.... w czwartek mam zamiar isc do lekarza ... co o tym myslicie? jest mozliwosc ze zaszlam w ciaze??? prosze odpiszcie bo to naprawde mnie trapi... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Iwona@
|
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 1:23 am Temat postu: Brazowe plamienie |
|
|
witam.Mam nieregularne miesiaczki.Po terminie spodziewanej miesiaczki kochalam sie z chlopakiem do konca.Po tygodnu zauwazylam na majtkach zamiast krwi brazowe plamienie.czy to moze oznaczac ze jestem w ciazy?czy ktos tak mial.Jakie sa najwczesniejsze objawy ciazy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 8:27 am Temat postu: |
|
|
ania_86_20, Moim zdaniem jestes poprostu zaniepokojona ze moglabys byc w ciazy i z tad te wszystkie objawy...
Aby sie upewnic czy jestes czy nie zrob test ,idz do ginekologa... a wtedy bedziesz pewna i wszystkie objawy przejda
Iwona@, plamienia moga byc objawem zagniezdzenia zaplodnionej komurki ale nie koniecznie. Ostatnio przechodzilam przez to z nadzieja ale sie tylko nadzialam znowu
Najwczesniejsze objawy ... niestety jak widze tabelka z nimi ze strony biomedical zniknela. Z tego co pamietam to najwczesniejszeymi jest brak jakich kolwiek objawow do okolo 5 tygodnia.
Przedtem jeszcze moga bolec piersi i nabrzmiewac ale moze byc to rownie objaw zblizajacej sie miesiaczki.
-----edited by emilka----
edytowałam posty, aby zachować sens wypowiedzi ze względu na przeniesienie tematów do tematu podwieszonego i ich posortowanie;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|