Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 13)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 2:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem czy to prawda ale moge odpowiedziec ze nie Wink

nie dokonca wiem co moze miec swedzenie pochwy i wyciekanie z niej sluzu do tego ze jest sie w ciazy. Ale wiem ze kochanie sie bez zabezpieczenia w dni nieplodne moze wywolac wielki strach przed ciaza.

Tym razem pewnie nic nie bedzie ale puki nie chcesz miec dzieci, zabezpieczaj sie jakos. Gumki, proszki ... nie gryza Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
maja20

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 7:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres mamzawsze po ok.37-39 dni dzis jest 42 dzień a okresu nie widu... nie mam tez zadnych objawów.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 10:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maja20 podaj wiecej szczegolow takich jak czy kochalas sie z zabezpieczeniem czy bez, czy wytrysk nastapil w Tobie czy tez nie, w ktorym dniu cyklu mial miejsce stosunek / stosunki. Bez tych szczegolow to tak jak wrozenie z fusów.

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 11:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam nie regularne miesiaczki... oststnia 1.07 dzis mamy 11.08 kochaliśmy sie tak ok. tyg. po moim okresie ...zaczynaliśmy bez prezerwatywy ale pózniej zawsze zakładalismy....i kończył poza mną... raz tylko cały czas bez zabezpieczenia ale skończyl poza mna
Powrót do góry
Justka17

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 4:20 pm    Temat postu: Czy to możlwe żebym była w ciąży????? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!Mam taki problem iż nie kochałam się z chłopakiem,ale 2tyg.temu mizialiśmy sie tylko w ten sposob ze on mi raz włożył z zabezpieczeniem i wyjął... a potem mizialiśmy sie przez bielizne bez zabezpieczenia ale nie doszedł do wytrysku... czy to jest możliwe żebym była w ciąży????? Mam mdłości i bolą mnie piersi a takż często chodzę do wc i czasem boli mnie dziwnie brzuch.... PROSZĘ O ODPOWIEDŹSad

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 5:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

justka jak mozna zajsc w ciaze bez wytrysku? Question Question zastanow sie co piszesz;/ Rolling Eyes tym bardziej przez bielizne Neutral co Ty myslisz ze plemniki przedrą sie przez materiał i zaplodnia cie? Neutral...
w ciazy nie jestes. a te objawy o ktorych piszesz to na okres Cool

Powrót do góry
ania_86_20

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 8:40 pm    Temat postu: ciaza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam jestem tu nowa i mam takie pytanie a raczej chciałabym uzyskac odpowiedz. Pare tygodni temu współrzyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia, kiedy wychodził to wyszedł ale wydaje mi sie ze troche spermy dostało sie do pochwy. od kilku dni zle sie czuje fakt mam okres ale jakis taki skapy, bola mnie piersi i czuje sie jakby moj brzuch był "pełny" kilka dni temu wymiotowałam ale juz mi przeszło ciagle chodze zmeczona i mam wachania nastroju. czy to znaczy ze jestem w ciazy. prosze o odpowiedz
Powrót do góry
mc8

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 10:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problem i chcialabym aby ktos mi doradzil.... w 14 dniu mojego cyklu( czyli dni plodne) kocha;lam sie z moim chlopakiem .. no i z poczatku kochalismy sie bez zabezpeiczenia ale moze gdzies tak z 5 minut a potem juz z zabezpieczeniem... okres spoznia mi sie juz 7 dni ...robilam 1 test ciazowy i wynik wyszedl negatywny...jutro mam zamiar zrobic drugi test bo po prostu strasznie sie boje.... w czwartek mam zamiar isc do lekarza ... co o tym myslicie? jest mozliwosc ze zaszlam w ciaze??? prosze odpiszcie bo to naprawde mnie trapi...
Powrót do góry
Iwona@

PostWysłany: Wto Sie 12, 2008 1:23 am    Temat postu: Brazowe plamienie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam.Mam nieregularne miesiaczki.Po terminie spodziewanej miesiaczki kochalam sie z chlopakiem do konca.Po tygodnu zauwazylam na majtkach zamiast krwi brazowe plamienie.czy to moze oznaczac ze jestem w ciazy?czy ktos tak mial.Jakie sa najwczesniejsze objawy ciazy?
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sie 12, 2008 8:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ania_86_20, Moim zdaniem jestes poprostu zaniepokojona ze moglabys byc w ciazy i z tad te wszystkie objawy...
Aby sie upewnic czy jestes czy nie zrob test ,idz do ginekologa... a wtedy bedziesz pewna i wszystkie objawy przejda Smile

Iwona@, plamienia moga byc objawem zagniezdzenia zaplodnionej komurki ale nie koniecznie. Ostatnio przechodzilam przez to z nadzieja ale sie tylko nadzialam znowu Wink
Najwczesniejsze objawy ... niestety jak widze tabelka z nimi ze strony biomedical zniknela. Z tego co pamietam to najwczesniejszeymi jest brak jakich kolwiek objawow do okolo 5 tygodnia.
Przedtem jeszcze moga bolec piersi i nabrzmiewac ale moze byc to rownie objaw zblizajacej sie miesiaczki.

-----edited by emilka----
edytowałam posty, aby zachować sens wypowiedzi ze względu na przeniesienie tematów do tematu podwieszonego i ich posortowanie;)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Strona 38 z 41