Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Petting- zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Maj 27, 2007 2:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z Karioka Wink Płyn który wycierałas to płyn z prostaty-nie zawiera plemnikow...pojawiaja sie one dopiero przed samym wytryskiem Laughing wiec głowa do gory...pzdr. Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Sonia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Maj 28, 2007 11:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam takie zaptanie,wiec stanowczo musi dojsc do wytrysku? bo jesli np w czasie dni plodnych facet wejdzie wkobiete na troche ale nie dojdzie do wytrysku wniej tylko po wyjsciu duzo pozniej to nie maobaw mimo dni plodnych?? takie moje zastanowienia osttaniego czasu jak czytam przpadkit egoforum Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Maj 28, 2007 3:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sonia tak wytrysk jest konieczny Exclamation Razz bez niego nie ma ciazy heh Laughing
Nawet jesli w dnaich płodnych facet wejdzie i wytrysk nastapi nieco pozniej to nie ma sie co martwic ale nalezy znac swoj organizm bo czasem moze spłatac figla i owulacja przybedzie wczesniej niz obliczyłysmy Laughing

Powrót do góry
Sonia

PostWysłany: Wto Maj 29, 2007 11:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok,ale wiecie co ,jak tak czytalam to forum no i dalej czytam i rozne przypadki to wiecie ze w ciagu roku ja sie tyle o "tych sprawach" dowiedzialam ze szok;p i to dzieki wam:) wiem wiem,ze organizm lubi platac figle ale ja od ponad pol roku mam regularnie miesiaczke:) tak tylko sie pytalam,bo jak czytam to mi sie nasuwaja takie pomysly:) dziekuje za odp,pozdrawiam:)
Powrót do góry
karola6051

PostWysłany: Wto Lip 24, 2007 4:37 pm    Temat postu: Czy można zajść w ciąże po pieszczotach? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy może dojść do zapłodnienia gdy nie doszło bezpośrednio do stosunku lecz gdy penis tylko dotyka warg itd. ... i jeśli ta sytuacja miała miejsce dzień po miesiączce...słyszałam ze w płynie przed wytryskiem rownież mogą znajdować sie plemniki i dlatego nie wiem czy mam sie czego obawiać. Proszę o odpowiedzi...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Lip 24, 2007 6:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie mozna,bo :
- po 1wsze - nie doszlo do stosunku
- po 2gie- nie nastapił wytrysk wewnatrz
przez samo dotykanie w ciaze nie zajdziesz Wink

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Lip 24, 2007 7:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a w plynie przed wytryskiem sa plemniki ale tylko na kilka sekun przed Smile ten plyn co wycieka podczas podniecienia to plyn z prostaty i tam plemnikow teoretycznie nie ma Smile
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Lip 25, 2007 3:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No mi oznajmił ginekolog, że mogą być tak samo w płynie z prostaty jak i w tym przed wytryskiem. Więc jak coś, to według mnie należy uważać.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Lip 25, 2007 7:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fakt nalezy uwazac ale... tak mysle ze przeciez prostata nie produkuje plemnikow wiec jak w plynie z prostaty moga byc plemniki to ja nie wiem Wink plemniki sa produkowane i magazynowane w jadrach Smile
Powrót do góry
Anial86

PostWysłany: Sob Sty 26, 2008 6:30 pm    Temat postu: problemy po pettingu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po ostatnim intensywnym pettingu mam ogromnie spuchniete wargi sromowe i wszystko mnie tam boli , czy to jest normalne i wynika z jakiegos podrażnienia czy powinnam miec powody do zmartwienia? Confused

---edit by Pituszka
Zmienilam temat zeby bardziej sugerowal problem.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następny
Strona 8 z 11