Szukaj:
Forum biomedical.pl Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Żylaki podudzia

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Kardiologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kacha843

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Cze 03, 2011 2:15 pm    Temat postu: Żylaki podudzia Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, mam 27 lat i parę lat temu zauważyłam że mam poszerzone żyły pod kolanem. 2 lata temu urodziłam dziecko i od tego czasu żyły te stały się bardziej widoczne (ok 3mm szerokości) i dookoła pojawiła się siateczka cieńszych czerwonych żyłek których cały czas przybywa. Na obu podudziach w kilku miejscach zauważyłam również poszerzone żyły i pęknięte naczynka. Czasami robią mi się samoistnie malutkie siniaki które po kilku dniach znikają. W upały kilka razy miałam masę pękniętych naczynek takich kropeczek na podudziach które później znikały. Mój tata i dziadek mieli żylaki podudzi więc pewnie u mnie to właśnie się zaczyna. Chciałam zapytać do jakiego lekarza mam się z tym zgłosić i czy są jakieś sposoby żeby powstrzymać chorobę Crying or Very sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Kardiologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: