Szukaj:
Forum biomedical.pl Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
sposob na zmeczone nogi

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Zdrowy tryb życia i medycyna naturalna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
migotka28

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 24, 2011 9:43 pm    Temat postu: sposob na zmeczone nogi Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

znacie może jakieś naturalne sposoby na radzenie sobie z bolem dolnych partii nog? ja stosuje pianke veno spray - fajnie chłodzi i szybko łagodzi ból
Gosia85
Moderator

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Sro Paź 26, 2011 8:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mi na bóle nóg pomaga trzymanie je w górze, moczenie w ciepłej lub zimnej - w zależności od chęci- wodzie.
świetnie też na mnie działa diohespan max. do kupienia w aptece w formie tabletek.
jeśli chodzi o maści to preferuję altacet w żelu. wg mnie działa tak samo jak lioton 100 tylko jest o wiele tańszy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
peperonia321

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lis 27, 2011 11:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wyprobowalam ten veno spray i faktycznie fajnie dziala, lakko chlodzi, przyjmnei musuje, moze nie jest najtanszy ale skuteczny i wygodny w uzyciu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Zdrowy tryb życia i medycyna naturalna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: