Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kotti
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lis 27, 2015 11:16 am Temat postu: |
|
|
tabletki antykoncepcyjne to najgłupsza metoda... i raczej nie działa
w tabletki i maści nie wierzę, niech ktoś z czystą ręką na sercu powie, że zadziałały na dłużej i niech to nie będzie reklama
eh mam nadzieję, że przynajmniej rzeczywiście po ciąży mi się powiększą, bo pod nóż też nie chcę iść... a jak nie to trudno, trza akceptować siebie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gabi145
|
Wysłany: Wto Lut 07, 2017 9:10 pm Temat postu: |
|
|
A ja polecam dobrze dobrać stanik u brafitterki. Może powinnaś zacząć od tego? Poza tym pamiętaj, że zdrowie jest najważniejsze, zastanów się dwa razy zanim zrobisz sobie coś głupiego, czego będziesz potem żałować. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
clour
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Lip 13, 2017 7:08 am Temat postu: |
|
|
Odpowiednio dobrany stanik oraz serum do biustu potrafią zdziałac cuda I bez operacji
Sama jestem na przykład niesamowicie wprost zadowolona z serum do biustu Frashe, które stosuję od jakiegoś czasu. Nawilża oraz rzeczywiście ujędrnia. Nie jest tanie - to fakt. Ale za to wydajne, fajna kosnsystencja. Zamawiałam przez internet ( jest to kosmetyk specjalistyczny tak wiec jego dostepność nie jest taka dobra jak innych).
Jednak nie załuję |
|
Powrót do góry |
|
|
|
urm
|
Wysłany: Sro Lip 26, 2017 11:08 am Temat postu: |
|
|
Gdze konkretnie kupowałaś? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
clour
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Lip 27, 2017 8:22 am Temat postu: |
|
|
No kobito nie bądź taka leniwa. Jak wpiszesz sobie Frashe w wyszukiwarkę to od razu wyskoczy Ci strona, na której mozna dokonać zakupu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kociczka80
|
Wysłany: Czw Sie 24, 2017 3:48 pm Temat postu: |
|
|
Jak nie tradycyjna operacja to moze lipotransfer z liposukcja? Klinika Miracki w stolicy sie tym zajmuje, a jest to najlepsze klinika z profesjonalnym sprzetem certyfikatami itd i ogromna wiedza pracownikow. Poczytaj soie o takim zabiegu http://klinikamiracki.pl/zabieg/liposukcja-z-lipotransferem/ jest to super pomysl jesli chcesz naturalnie powiekszyc piersi przy m\pomocy tluszczu odessanego z innej parti ciala (brzucha ud itd), sam zabieg jest bezbolesny bo w znieczuleniu, piersi wygladaja naturalnie a miejsdce gdzie jest odessany tluszcz nie wyglada brzydko bo sprzet jakiego tam uzywaja jest najlepszych generacji i nie powoduje zwisajacej skory itd. Zastanow sie nad tym bo to naprawde swietne rozwiazanie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Adamek430
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2017 2:02 pm Temat postu: |
|
|
Takie sposoby nie są zbyt skuteczne. Ale jest jeden pewny sposób. Ciąża
|
|
|
Alena98
|
Wysłany: Pią Lut 16, 2018 9:50 am Temat postu: |
|
|
Od prawie 2 miesięcy stosuje krem Frashe i mogę potwierdzić, że jest niezawodny, przynajmniej w moim przypadku. Lubię naturalne kremy a on ma same naturalne składniki i do tego fajnie ujędrnił piersi i wydają się nieco wieksze przez to, że się nieco podniosły |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anette
|
Wysłany: Czw Kwi 12, 2018 9:01 am Temat postu: |
|
|
No ja słyszałam jeszcze o zabiegu z nićmi liftingującymi. To podobno nie jest tak inwazyjne i problematyczne jak implanty, a też daje świetne efekty. Dostałam jakiś czas temu telefon do dr Kaczora ze Szczecina i powoli noszę się z myślą, żeby tam zadzwonić. Ja wiem, że to nie jest do końca bez noża, ale po pierwsze jest tańsze, a po drugie nie nosisz ciała obcego w sobie cały czas (nici się wchłaniają czy coś). W sumie byłabym wdzięczna, jakby ktoś, kto jest po takim zabiegu się wypowiedział, czy to rzeczywiście taka świetna metoda? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malasyrenka
|
Wysłany: Pią Kwi 13, 2018 2:26 am Temat postu: |
|
|
a po co powiększać piersi? dla siebie czy dla faceta?
nigdy bym się nie zdecydowała na operację piersi, a kremy nie sądzę żeby działały. Mogą ujędrnić piersi, ale powiększyć? Chyba, że są tak drogie te kremy, że kobieta będzie sobie wmawiać, że piersi urosły, by nie pluć sobie w brodę, że wydała kupę kasy a nie pomogło |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|