Szukaj:
Forum biomedical.pl Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
zapalenie czy ciaża

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Urologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pyskata23justyna

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lis 30, 2010 2:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mialam robiona cytologie i wynik ze niestwierdzona zmian srodnablonkowych i procesu zlosliwego i ze sa zmiany odczynowe zwiazane z zapaleniem lacznie z typowa regeneracja i nasilony odczyn leukocytarny . Grupa papanicolaou II. A ja mam problem co mam parcie na sikanie , boli w podbrzuszu.

Dodano po 23 minutach:

mam parcie na pęcherz czesto ale malo moczu wydalam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
krychaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sty 26, 2011 1:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja myślę, że nie zaszkodzi zrobić badania moczu - coś powinno wyjść w wynikach. poza tym zawsze dobrze jest brać jakiś suplement wspomagający pracę pęcherz, typu prouro z żurawiną i wit.C.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Urologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: