Szukaj:
Forum biomedical.pl Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
zaczerwienienie penisa pieczenie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Urologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
puszek86

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sty 02, 2012 4:47 pm    Temat postu: zaczerwienienie penisa pieczenie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam od dłuższego czasu mam problem z układem moczowym pod czas oddawania moczu i czasem w środku dnia odczuwam pieczenie na żołędziu występuje zaczerwienienie zwłaszcza przy wylocie cewki moczowej zauważyłem małe krostki w wylocie cewki. byłem u lekarza rodzinnego i przepisał mi antybiotyk Nolicin 400mg brałem lek przez 10 dni po dwie tabletki dziennie i nie pomógł mam pytanie co może mi dolegać:(????????
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Gosia85
Moderator

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Wto Sty 03, 2012 7:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesteś aktywny seksualnie?
Powrót do góry
puszek86

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 03, 2012 8:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak jestem
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Urologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: