Szukaj:
Forum biomedical.pl Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Utrzymywanie się narkotyków we krwi

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Nałogi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Madziara211

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lut 04, 2010 3:50 pm    Temat postu: Utrzymywanie się narkotyków we krwi Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam na każdej stronie internetowej podane są inne informacje , ciekawi mnie odpowiedz na pytanie ile amfetamina utrzymuje się we krwi w sensie po jednorazowym zażyciu do jakiego okresu czasu jest ona wykrywalna we krwi podkreslam (wiem ze w cebulkach wlosow bardzo dlugo) slyszalam jednak ze jest ona odrazu transportowana wiec dlugo nie jest wykrywalna we krwi ??

Nie zakładaj dwóch osobnych tematów jeśli chodzi Ci w nich o to samo!
robisz bałagan na forum!
przyłączyłam do poprzedniego tematu i uściśliłam tytuł
Gosia85
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Madziara211

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Czw Lut 04, 2010 5:22 pm    Temat postu: narkotyki w organiźmie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam narkotyki są z pewnościa najbardziej uzależniająca fizycznie jak i psychicznie substanca , osobiscie proboje znalezc informacje , ile utrzymuja się one we krwi Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Koliber

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Wto Maj 18, 2010 6:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Im silniejszy narkotyk tym krócej amfetamina do jakiś 5 6 dni w moczu a we krwi to nie wiem ale podejrzewam że niedlugo.O wiele mniej niż cannabis:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Nałogi Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: