Szukaj:
Forum biomedical.pl Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Telemedycyna

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Kardiologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
darnowa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Kwi 28, 2010 2:33 pm    Temat postu: Telemedycyna Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Jestem nowy na forum i chciałem podzielić się z wami bardzo ciekawym tematem (Nie wiedziałem w jakim dziale to umieścić, więc w razie czego proszę o przeniesienie). Jest nim TeleMedycyna. Ostatnio troszke poszperałem po internecie i napotkałem zestaw przenośnych urządzeń służących do badań z dość szerokiego zakresu chorób. Co ciekawe te wszystkie badania można robić w domu, a lekarz odrazu otrzymuje nasze wyniki i może nas poinformować o tym czy są one dobre czy złe. Podam linka do stronki gdzie to znalazłem. usuwam. Gosia85 A wy co o tym sądzicie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
PaniDominika

PostWysłany: Wto Maj 18, 2010 12:54 pm    Temat postu: Telemedycyna Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Urządzenia telemedyczne bardzo ułatwiają życie z przewlekłą chorobą. Mam arytmię i sama od niedawna używam tele ekg. Muszę przyznać, że czuję się bezpieczniej wiedząc, ze zawsze mogę się skontaktować z lekarzem kiedy gorzej się poczuję. O jakie konkretnie urządzenie Panu chodzi? Jeżeli także o przyrząd do kontroli pracy serca, to polecam firmę z Warszawy, mieści się naprzeciwko szpitala bródnowskiego. Usługa nie jest droga, a wszelkie konsultacje osobiste i telefoniczne są w cenie abonamentu. Pozdrawiam.
Powrót do góry
edhel

PostWysłany: Nie Sie 01, 2010 3:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

film medyczny z kardiologii:
usuwam z wiadomych powodów.
Gosia85
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Kardiologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: