Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
blanka90
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lis 02, 2013 9:59 am Temat postu: Pocieranie a ciąża? |
|
|
Hej Kochani
postanowiłam się zarejestrować bo widzę że z waszej strony można uzyskać często dużo porad bez niepotrzebnego chamstwa
Opiszę moją sytuację. z moim Partnerem jeśli chodzi o seks to tylko pettning lub właśnie pocieranie członkiem o wargi sromowe i przy wejściu po pochwy. Ostatnio również też tak było ale w porę przestaliśmy i do wytrysku doszło już z dala od moich intymych części ciała, z dala i po dość długim czasie (10 -15 min). Okres przyszedł w terminie, był trochę skąpszy i trwał jakieś 4-5 dni. Myślicie że jest jakieś ryzyko?
Pozdrawiam!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Astiz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Lis 04, 2013 9:34 am Temat postu: |
|
|
Witaj
Powiem tak, sytuacja jest dość "kontrowersyjna". Z takiej sytuacji nie powinno być nieplanowanej ciąży, o ile z penisa twojego partnera podczas "ocierania" nie wydobył się żaden płyn, który mógłby dostać się do pochwy... skoro do samego orgazmu doszło po za, a potem nie było żadnego kontaktu seksualnego to nie powinno być problemu Możesz dla pewności zrobić test, ale wydaje mi się, że możesz spać spokojnie. Czasem sam stres może powodować różne dziwne objawy
Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
blanka90
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lis 04, 2013 12:24 pm Temat postu: |
|
|
z tymi objawami ze stresu to bardzo się zgodzę. Dziękuję ci ślicznie za odpowiedz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|