FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
clour
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Maj 25, 2019 5:05 pm Temat postu: Plastyka warg sromowych |
|
|
Nie ukrywam, że na co dzień mi to nie przeszkadza, jednak jak się golę, czy depiluje to już pojawiają się problemy bo to przeszkadza. Czy któraś z was miała zabieg i może coś powiedzieć na ten temat? Tak czytałam intenrty, ale to dla mnie żadne źródło. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kolędra
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Maj 27, 2019 1:29 pm Temat postu: Re: Plastyka warg sromowych |
|
|
clour napisał: | Nie ukrywam, że na co dzień mi to nie przeszkadza, jednak jak się golę, czy depiluje to już pojawiają się problemy bo to przeszkadza. Czy któraś z was miała zabieg i może coś powiedzieć na ten temat? Tak czytałam intenrty, ale to dla mnie żadne źródło. |
Najlepiej będzie wybrać się na konsultację. Bo zabieg taki jest wykonywany na wiele sposobów. Najczęściej jest to po prostu operacja polegająca na wycięciu nadmiaru skóry. Nie jest to skomplikowany zabieg, trwa około 2-3 godzin i nie wymaga znieczulenia ogólnego bo jest wykonywany w znieczuleniu miejscowym.
Zabieg jest bezpieczny o ile wybierzesz się na jego wykonanie do profesjonalnej kliniki. Ze swojej strony polecam klinikę Magnuccy w Katowicach. https://klinikamagnuccy.pl/labioplastyka/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|