Szukaj:
Forum biomedical.pl Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
osteomielofibroza

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Hematologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jola 2

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Paź 09, 2010 6:26 pm    Temat postu: osteomielofibroza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Potrzebuję pomocy.Szukam kogokolwiek ,kto mógłby mnie wprowadzić w chorobę krwi zwaną osteomielofibrozą(tzw. zwłóknienie szpiku). U mojego męża zdiagnozowano tą chorobę. Informacje w necie są przeraźliwe. Poza tym nigdzie nie natknęłam sie na kogokolwiek kto na to choruje.To bardzo rzadka choroba,lekarz nie chce mówić o rokowaniach, dopiero zaczęliśmy leczenie...Mąż oprócz anemii ma bardzo silne bóle kości.
Czy ktoś się na to leczy, i z jakimi skutkami?

Jola.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
MyGontran

PostWysłany: Sob Lut 19, 2011 10:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

TO CIEZKA CHOROBA. CHUDNIECIE. WYNISZCZENIE ORGANIZMU
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
DanaM

PostWysłany: Nie Cze 26, 2011 10:30 pm    Temat postu: osteomielofibroza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poszukuję dobrego lekarza specjalisty dla chorej na osteomielofibrozę.Jakiś kontakt?
alac0852

PostWysłany: Czw Wrz 08, 2011 3:58 pm    Temat postu: osteomielofibroza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,

moja mama chorowała/choruje na osteomielofibrozę. Jest już prawie 3 lata po przeszczepie szpiku, jak narazie wszystko jest w porządku, choć w międzyczasie sporo przeszła. Leczona była we Wrocławiu u dr Janusza Lange, w szpitalu prowadzonym przez prof. Andrzeja Lange. Specjalistą od osteomielofibrozy w tym szpitalu jest ordynator Oddziału Transplantacyjnego dr n. med. Mariola Sędzimirska. Cały czas pozostaje pod opieką tego szpitala, badania kontrolne ma co 2 miesiące.

Kontakt i więcej informacji na usuwam Gosia85

pozdrawiam i życzę zdrowia!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Hematologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: