Szukaj:
Forum biomedical.pl Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Mała głowa

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Dziecko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Maria42

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Gru 01, 2011 9:35 pm    Temat postu: Mała głowa Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam problem ze starszym synem (14 lat). Ostatnio zauważyłam, że ma bardzo małą głowę, obwód to coś około 51-53 cm... Ma chyba 173 cm wzrostu i około 58 kg wagi, a głowę bardzo nieproporcjonalną do reszty ciała... zbyt małą... A więc jednocześnie twarz też jest mizerna...

Syn jeździ z mężem skuterem (mieszkamy na wsi) i nawet mieliśmy problem z kaskiem bo wszystkie były za duże. W końcu wybraliśmy najmniejszy rozmiar XXXS i dopiero ten pasuje. Martwię się bo jego rówieśnicy mają o wiele większe głowy. Moje pytanie brzmią:

Do którego roku życia rośnie głowa u chłopców?
Czy jego głowa jeszcze urośnie?
Może powinna pójść z nim do lekarza?

Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.

Maria.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Dziecko Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: