Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Antus
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2018 12:54 pm Temat postu: Licówki Kraków |
|
|
Potrzebuje namiarów na dobry gabinet dentystyczny, gdzie zrobie licówki w rozsądnej cenie, nie chodzi mi o to zeby zaplacic o polowe mniej niz wszedzie bo nie chce ryzykowac ze strace je przy pierwszym posilku, ale po prostu nie chce przeplacic, a nie za bardzo sie orientuje w cenach, mam do zrobienia dwa zęby, dwójka i trójka |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Userka
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2018 9:16 am Temat postu: |
|
|
No to może podejdz do Scandinavian Clinic na Szczepanskim? Jeden z lepszych gabinetow w Krakowie, a ceny moim zdaniem naprawde w porządku, ja za licówke zaplacilam niecałe 1200 zł czyli nawet trochę mniej niż w większości podobnych gabinetów także na pewno nie przeplacisz u nich |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Halinka098
|
Wysłany: Sro Maj 30, 2018 2:54 pm Temat postu: |
|
|
dobrych stomatologów znajdziesz na ranking.abcZdrowie.pl poszukaj tam. Ja znalazłąm tam swojego endokrynologa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
dżasta535
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Moras
|
Wysłany: Pon Sie 06, 2018 10:49 am Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem warto też zajrzeć na stronę http://protomdental.pl/stomatologia-estetyczna/licowki/, gdzie znajdziesz sporo informacji na temat licówek. Sam robiłem u nich taki zabieg i jestem bardzo zadowolony. Mój uśmiech prezentuje się obecnie o wiele lepiej, a wszystko przebiegało sprawnie i bezboleśnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|