Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kolędra

Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 22, 2019 10:49 am Temat postu: Kraków zabiegi na ciało |
|
|
Chciałabym przed latem zainwestować trochę w siebie oraz zapisać się na zabiegi na ciało.
Jakie polecicie?
I gdzie warto jest się zapisać? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Priscilla

Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2019 9:54 am Temat postu: Re: Kraków zabiegi na ciało |
|
|
Kolędra napisał: | Chciałabym przed latem zainwestować trochę w siebie oraz zapisać się na zabiegi na ciało.
Jakie polecicie?
I gdzie warto jest się zapisać? |
Ego Med Spa. Najlepszy salon odnowy biologicznej w Krakowie, w jakim byłam. Dostałam od męża taki prezent na rocznicę naszego slubu. Kupił mi karnet na zabiegi, na miejscu doradzili mi jakie powinnam wybrać.
Na początku zastanawiałam się po prostu nad masazem, jednak zdecydowałam się na endermologię. Pakiet zabiegów okazał sie bardzo skuteczny na cellulit, o wiele skuteczniejszy niż jakiekolwiek kosmetyki jakie wcześniej stosowałam.
https://ego-medspa.pl/zabiegi-na-cialo/
Jestem bardzo zadowolona. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
pawel34
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Paź 12, 2019 10:09 pm Temat postu: |
|
|
Mojej żonie najbardziej podobały się masaże. Chodziła regularnie i uwielbiała to odprężenie całego ciała po zabiegu. Przeliczyliśmy sobie miesięczny koszt, potem roczny i stwierdziliśmy, że kupimy do domu profesjonalny fotel z masażem. Przyznam, że sam często go używam Ma aż trzynaście programów i rodzai masażu. Masuje praktycznie od stóp do głowy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
zielona90
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 21, 2019 11:36 am Temat postu: |
|
|
Nie wiem o jakie dokładnie zabiegi Ci chodzi ale ja na przykład skorzystałam z zabiegów usuwających rozstępy w Neonii właśnie w Krakowie i byłam bardzo zadowolona. Poczytaj sobie o nich na stronie https://neonia.com.pl/problem-zabieg/usuwanie-rozstepow/. Efekty są naprawdę widoczne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|