Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Konczita
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Cze 02, 2016 4:04 pm Temat postu: Jak zrobić ładny makijaż |
|
|
Hej dziewczyny. Mam duży problem, niedługo będę miała wieczór panieński mojej koleżanki i nie wiem, jak zrobić ładny makijaż. Zawsze jak staram się zrobić ładny makijaż, to wychodzi on dosyć karykaturalnie i wstyd wyjść z domu z takim lookiem. Więc zawsze pozostaje mi jedynie wytuszowanie rzęs i ewentualnie podkreślenie ust szminką. Nie chcę wydawać pieniędzy na kosmetyczkę, ktora sobie za makijaż wieczorowy sporo policzy. Macie może jakieś sprawdzone i skuteczne sposoby jak zrobić ładny makijaż? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dzoli
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2016 5:00 am Temat postu: |
|
|
Jak chodzi o makijaż, to każdemu jest ładnie w czym innym. Jednak przerysowany, niepotrzebny makijaż może zamiast ładnie wyglądającej buzi, stworzyć wrażenie maski. Według mnie lekki makijaż czyli podkreślenie delikatne oczy tuszem i ewentualnie jakąś kredką do tego wykonturowana twarz( co w sumie nie jest takie proste) i podkreślone usta, to na taką okazję wystarczający makijaż. Na pewno znajdziesz całe mnóstwo filmików, jak zrobić ładny makijaż. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Legorius
|
Wysłany: Wto Lut 14, 2017 10:30 am Temat postu: |
|
|
Warto sobie pooglądać w internecie filmiki co i jak można zrobić. Sporo inspiracji w ten sposób znalazłam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Userka
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2018 9:16 am Temat postu: |
|
|
nie przejmuj się, na wiczorze panienskim ma blyszczec panna mloda:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zielona90
|
Wysłany: Wto Sie 20, 2019 10:23 am Temat postu: |
|
|
Warto odżywiać regularnie rzęsy bo dzięki nim makijaż zawsze będzie wyglądał lepiej. Możecie zaopatrzyć się na przykład w taką odżywkę do rzęs: https://www.firia.pl/eleverlash-odzywka-do-rzes/. Czytałam o niej naprawdę wiele pozytywnych opinii. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rozan
|
Wysłany: Pią Paź 11, 2019 8:48 am Temat postu: Re: Jak zrobić ładny makijaż |
|
|
Konczita napisał: | Hej dziewczyny. Mam duży problem, niedługo będę miała wieczór panieński mojej koleżanki i nie wiem, jak zrobić ładny makijaż. Zawsze jak staram się zrobić ładny makijaż, to wychodzi on dosyć karykaturalnie i wstyd wyjść z domu z takim lookiem. Więc zawsze pozostaje mi jedynie wytuszowanie rzęs i ewentualnie podkreślenie ust szminką. Nie chcę wydawać pieniędzy na kosmetyczkę, ktora sobie za makijaż wieczorowy sporo policzy. Macie może jakieś sprawdzone i skuteczne sposoby jak zrobić ładny makijaż? |
POSZUKAJ w necie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|