Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marysia.89
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lut 28, 2019 7:42 pm Temat postu: Depilacja |
|
|
Hej,
Czy ktoś z was stosuje zabieg usuwania włosów w salonach?
Nigdy nie byłam na takiej depilacji i coraz bardziej zastanawiam się czy nie skorzystać i się nie wybrać
Czytałam w sieci, że depilacja laserowa nie boli prawie w ogóle, ale chętnie poznam opinie osób, które korzystają z takich zabiegów |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Oliver68
|
Wysłany: Czw Kwi 25, 2019 10:24 am Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie warto, efekty są długotrwałe i satysfakcjonujące. Pod warunkiem że biorą się za to profesjonaliści... Moja żona korzysta z usług salonu http://belequilibre.pl/ i jest bardzo zadowolona. Chodzi tam na depilację, ale też na inne zabiegi kosmetyczne. Ja natomiast nie miałem okazji, ale kto wie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tryni
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2019 10:50 am Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
maryla78
|
Wysłany: Sro Maj 29, 2019 6:35 pm Temat postu: |
|
|
Ja używam kremu veet 3min do suchej skóry, sprawdza się szczególnie na wyjazdach bo nie mam po nim żadnych podrażnień, ładnie pachnie, chyba jako jeden z nielicznych kremów do depilacji. I po zastosowaniu skóra jst przyjemnie gładka jak po peelingu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lili29
|
Wysłany: Sob Cze 29, 2019 3:35 pm Temat postu: |
|
|
o i ja zwolenniczka Veet bardzo lubię mój kremik fajnie nawilża, nie ma wrastających włosków, sprawdza sie w każdej okoliczności |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Janessie
|
Wysłany: Sob Sie 17, 2019 10:42 pm Temat postu: |
|
|
Efekty są raczej oczywiste i dla mnie nie ma co porównywać domowych sposobow usuwania owłosienia z tymi, jakie robia w warszawskiej klinice beauty address. Po pierwsze trwałość zabiegu. Jak się zrobi depilacje laserowo to robi sie ją na lata i pozniej nie wraca sie do tematu. Wazna tez jest sama jakość skory. Bo jednak maszynka szarpie, a po zabiegu skora szybko dochodzi do siebie, zaczerwienienie mija raz dwa. Zreszta tutaj zrobili sprytne zestawienie tych opcji depilacji http://kobiecyportal.com.pl/depilacja-laserowa-w-gabinecie-kosmetycznym-czy-w-domu-gdzie-wykonac-zabieg-depilacji/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zielona90
|
Wysłany: Wto Sie 20, 2019 10:37 am Temat postu: |
|
|
Dla mnie zdecydowanie najlepszą opcją jest depilacja laserowa. Jakiś czas temu robiłam zabiegi depilacji laserowej w Neonii w Krakowie: https://neonia.com.pl/ i z efektów jestem do dziś zadowolona. Dodam jeszcze przy okazji, że zabiegi były kompletnie bezbolesne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
clour
|
Wysłany: Sro Sie 28, 2019 10:01 am Temat postu: |
|
|
Oj warto...
W konsekwencji tego zabiegu zniszczeniu ulegają mieszki włosowe, czyli miejsca, z których wyrasta włos. Jednak żeby skutecznie pozbyć się włosów, potrzeba zazwyczaj 5-8 zabiegów w odstępach co 8-10 tygodni.
Trochę to zajmuje ale potem masz już całkowicie gładką skórę wolną od włosów i nie musisz marnować czasu na depilowanie.
A jesli chodzi o Kraków to polecam tan gabinet https://bonadea-krakow.net.pl/oferta/depilacja-laserowa/ - mają tam dobry laser. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
danusia90
|
Wysłany: Czw Sie 29, 2019 10:13 am Temat postu: |
|
|
Ja jestem umówiona na konsultacje. Klinika medycyny estetycznej Elite ma w ofercie zabiegi depilacji laserowej, ale z tego, co wiem, to są jakieś przeciwskazania i konsultacja jest w moim wypadku konieczna. Z reszta tu chodzi o nasze bezpieczeństwa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rozan
|
Wysłany: Czw Paź 10, 2019 12:43 pm Temat postu: Re: Depilacja |
|
|
Marysia.89 napisał: | Hej,
Czy ktoś z was stosuje zabieg usuwania włosów w salonach?
Nigdy nie byłam na takiej depilacji i coraz bardziej zastanawiam się czy nie skorzystać i się nie wybrać
Czytałam w sieci, że depilacja laserowa nie boli prawie w ogóle, ale chętnie poznam opinie osób, które korzystają z takich zabiegów | Witam nigdy nie miałam okazji mnie wystarczy maszynka z drogerii. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|