Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zoltapigwa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 26, 2019 3:32 pm Temat postu: bolące nogi |
|
|
czy od częstego siedzenia mogą boleć i drętwieć nogi? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kaffka
|
Wysłany: Sro Mar 27, 2019 10:50 pm Temat postu: |
|
|
Mogą, ja tak miałam przed długi czas, dużo pracuję przy biurku, czaami przez kilka godzin nie wstaję, jak nogi zaczęy mnie coraz częsciej boleć to zacęlam się poważni emartwic, w rodzinie dużo osób ma problemy z żylakami, moja mama poradziła mi swoje tabletki jakie bierze na wzmocnienie zył - maxi3vena, podziałało to, teraz nogi bolą mnie rzadziej, nie są wieczorem takie opuchnięte, ale też staram się bardziej zmienać pozycje podczas siedzenia żeby tak nie obciżać nóg |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zoltapigwa
|
Wysłany: Sro Kwi 24, 2019 1:05 pm Temat postu: |
|
|
dlugo te tabletki bierzesz? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kaffka
|
Wysłany: Sob Kwi 27, 2019 6:38 pm Temat postu: |
|
|
Parę tygodni biorę maxi3venę, warto było spróbować. Nogi mniej bola, czuję że są lżejsze, jak wieczorem wracam do domu to nie widzę żeby były opuchnięte |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kolędra
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Maj 15, 2019 12:52 pm Temat postu: |
|
|
Jak najbardziej mozesz odczuwać ból mięśni i nóg. Siedzenie nie jest fizjologiczną pozycją dla organizmu. O wiele lepiej jest na przykład leżeć a najlepiej jest się ruszać. Poza tym długie przebywanie w jednej pozycji nie jest zdrowe nie tylko dla nóg ale dla naszego kręgosłupa. Problemy z kręgosłupem, na przykład dyskopatia powoli stają się problemami cywilizacyjnymi.
Polecam ćwiczyć i przynajmniej raz na godzinę przejść się kilka minut po biurze. Kup sobie równiez maść konopną Trompetol. https://konopnysklep.com.pl/manufacturer/trompetol/ Maść taka daje dobre rezultaty w leczeniu bólu mięśni oraz stawów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maryla78
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
peperoni
|
Wysłany: Nie Sie 25, 2019 11:25 am Temat postu: |
|
|
wszelkie żele tego typu przerabiałam, może i dawały chwilową ulgę ale mam wrażenie, że potem wszystko szybko wracało do wcześniejszego stanu. Dużo skuteczniej dla mnie działają tabletki, maxi3vena biorę już od paru tygodni, nogi mni tak nie bolą, nie są opuchnięte jak to zwykle bywało, różnica jest duża na plus. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aneluna
|
Wysłany: Sro Wrz 25, 2019 10:33 am Temat postu: |
|
|
Biorę od jakiegoś czasu kapsułki maxi3vena, efekt super, po jakimś czasie czułam już lekkość, bez bólu i obrzęków w nogach, mam teraz ochotę na dłuższe spacery z psem po parku. .Wystarczy jedna tabletka dziennie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|