Szukaj:
Forum biomedical.pl Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Ból jądra.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Urologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jojoxx66

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Gru 24, 2011 3:23 pm    Temat postu: Ból jądra. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Od paru dni doskwiera mi ból jądra. Zaczęlo sie jakos wieczorem czułem że cos lekko mnie boli w podbrzuszu ale byl to strasznie słaby ból i myslalem ze to od nogi czy cos. Na drugi dzien rowniez nie bolalo mocno. Trzeciego dnia bylem na silowni i podczas podciągania i opierania sie nogami o drabinki czułem ucisk w podbrzuszu po lewej stronie. I to wlasnie sie okazalo ze to od jądra promieniuje. Ten ból nie jest mocny , podczas siedzenia i leżenia nic mnie nie boli natomist podczas chodzenia czuje troche ból . Dodam ze gdy moszna zrobi się taka jakby ,,mała'' to wtedy jądra nie latają i mnie nie boli a gdy moszna jest normalna to jądra wtedy latają i mnie boli. Dodam ze mam 14 lat. Kał , mocz oraz gazy wydaje normalnie. Prosze o pomoc z góry dziękuje.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Urologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: