Szukaj:
Forum biomedical.pl Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
ZJD czyli uciążliwy problem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Gastrologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
BigBee

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 06, 2011 2:21 pm    Temat postu: ZJD czyli uciążliwy problem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczyny. Chciałam się zapytać, czy któreś z was cierpią na ZJD czyli Zespół jelita drażliwego. Jakie są objawy i jak sobie ze wszystkim radzicie, jak leczycie chorobę ? Mnie osobiście co kilka miesięcy boli brzuch, mam wzdęcia, po jedzeniu uczucie przepełnienia, gazy a czasami bardzo bolesne skurcze żołądka. Oczywiście biegam często do łazienki zazwyczaj po jedzeniu na dłuższe posiedzenia i co jakiś czas oddać mocz. Zastanawiam się czy wybrać się do lekarza. I chyba też tak zrobię...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sirushi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Gru 10, 2011 4:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może spróbuj jeść lżejsze potrawy. Sama mam błyskawiczną przemianę materii, co czasem jest wręcz komiczne. I szukaj czegoś, na co źle reagujesz - ja zobaczyłam, że szczególnie mnie gania po mleku i wszelkim nabiale. Więc koniec z jogurtami na śniadanie był nieodwołalny :c
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Gastrologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: