Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 12:29 pm Temat postu: Spadek masy ciała i częste oddawanie moczu
Witam! W 5 miesięcy schudłem 8 kg a jem tak samo jak zawsze. Często musze oddawać mocz, nie raz co 10 min małe ilosci i mam co pare dni biegunke. jestem mężczyzna 23 lata. Nie jest tak codziennie ale gdy muszę gdzies wyjsc i cos załatwic nachodzi mnie jakaś potrzeba. Co mi może być?
Powrót do góry
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 12:52 pm Temat postu:
nie wiem co Ci może być dlatego najlepiej i najrozsądniej udać się do lekarza.
idź do swojego l. rodzinnego i poproś o skierowania: na początek morfologia, Ob, badanie ogólne moczu.
powiedz o wszystkich objawach . może lekarz zdecyduje o jeszcze jakichś dodatkowych badaniach.
Powrót do góry
Ozi2009
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 1:31 pm Temat postu:
narazie sprawdzałem cukier ale jest ok bo podejrzewałem cukrzyce bo do tego się jeszcze bardzo pocę w nocy. Nic mnie nie boli a to wszystko zaczeło się jak miałem jakiegos wirusa i od tego czasu tak jakos dziwnie jest ze boje sie wyjsć gdzies gdzie nie ma w pobliżu toalety. Mogą to być jakies pozostałosci po tym wirusie żoładka to trwało jakieś 3-4 miałem wtedy silną biegunke i ostre wymioty?
Powrót do góry
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 8:25 pm Temat postu:
Cytat:
Mogą to być jakies pozostałosci po tym wirusie żoładka to trwało jakieś 3-4 miałem wtedy silną biegunke i ostre wymioty?
zapewne miałeś grypę żołądkowo- jelitową.
dawno na nią chorowałeś?
wątpię żeby to były jakieś pozostałości po wirusie, raczej bym stawiała na jakieś infekcje bakteryjne.
na biegunki dobra jest domowy sposób: w kieliszku wódki (może też być niegazowana woda mineralna) rozpuść łyżeczkę mąki ziemniaczanej. i wypij.
ohydne w smaku ale działa
na żołądek osłonowo dobra jest Smecta
jednak radziłabym udać się do lekarza i wykonać badania które zleci.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Lekarz rodzinny
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1