Szukaj:
Forum biomedical.pl Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
rzs (reumatoidalne zapalenie stawów) gościec

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Lekarz rodzinny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
partycjasan

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Gru 17, 2011 3:25 pm    Temat postu: rzs (reumatoidalne zapalenie stawów) gościec Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie

mam 27 lat i prawie dwa lata temu dokładnie 2 miesiące po urodzeniu córci stwierdzono u mnie rzs. Czułam się fatalnie. Bolały i sztywniały mi palce, ręce oraz kolana - co bardzo utrudniało mi chodzenie. Jednak najgorsze było dla mnie to że nie mogłam utrzymać na rękach córci, bo leciała mi z rąk. Zeby ją nakarmić mąż podkładał mi poduszki pod ręce. Chciało mi się tylko płakać. Lekarz skierował mnie na wyniki ktore wyszły fatalnie między innymi antyCCp >500 (norma do 5), a czynnik reumatoidalny >35 (norma do 14). Trafiłam do reumatologa pełna nadziei ze mi wreszcie pomoże. Przepisał mi kwas foliowy 15mg, Trexan 2,5mg (6 tabletek raz w tygodniu) i movalis przeciwbólowo i przeciwzapalnie. Niestety leki zamiast pomagać tylko mnie ogłupiły, a ból wcale nie ustawał tylko narastał - na co reumatolog proponował tylko zwiekszanie dawki leków przeciwbólowych. Nie poddawałam sie zaczełam szukac naturalnych metod, próbowałam różne diety, zioła, aloesy dżemiki i nic. Az wreszcie przyjaciel moich rodziców zadzwonił do mojej mamy z czymś co mogło mi pomóc miałam juz co prawda dosyc experymentów, ale zdecydowałam się spróbowac. Zażywam to (nie chce robić reklamy wiec nie podaje nazwy) od 4 miesięcy i cud. Ból ustąpił a wyniki są o wiele lepsze anty ccp 200, czynnik rf 5,5!!! ob, hemoglobina i crp też są w normie. Odstawiam po 2 miesiącach tabletki, postanowiłam zaufac temu niesamowitemu specyfikowi. Nadał czuję się świetnie, a wyniki utrzymują się w normie. Z całego serca go polecam wszystkim. Jeśli ktos jest zainteresowany prosze napisac do mnie patrycjaszusz@o2.pl to podam więcej szczegółów. Ja sprawdziłam na sobie i efekty mnie po prostu zaskoczyły, na reszcie mogę być prawdziwą mamą. Pisze na forum bu dotrzec do osób które cierpią tak jak ja cierpiałam i tak jak ja szukają ratunku.

pozdrawiam wszystkich i zycze duzo siły do walki z ta okropna choroba, wierze ze mozemy ja wygrac

patrycja
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Lekarz rodzinny Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: