Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Slusek Zbanowany
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 7:36 pm Temat postu: Rodzice ;/ |
|
|
Mam problem otóz mam problem z rodzicami natomiast, gdy biore kapiel, to rodzice czasem mnie podgladaja co ja robiei mnie to juz denerwuje mam tego dosc oni nie rozumieja tego że ja potrzebuje sobie kapac dluzej i sie zrelaksowac, oni ne ir ozumieja mnie, bo jak oni sie kapia to na szybko, tak jak by im szkoda czasu, a ja potrzebuje sie pokapac i sie zrelaksowac dluzej mowilem im ze ja potrzebuje tego ale oni niestety nie rozumieja ;/////// |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
nowicjuszka Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 3:04 pm Temat postu: |
|
|
No do rodziców wiele argumentów nie trafia...wiem to z doświadczenia. Jeśli nie wchodzą Ci do łazienki, to po prostu zarzuć ręcznik na drzwi, tak, żeby przez szybkę nie było nic widać. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Kinia_18 Przyjaciel forum

|
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 5:41 pm Temat postu: |
|
|
Na pewno krępująca sytuacja. Chyba faktycznie najlepiej zasłonić szybę, zakryć kratkę jeżeli ją masz i po prostu porozmawiać i powiedzieć, że jest to wstydliwe dla Ciebie. Pozdrawiam _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Slusek Zbanowany
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 11:18 pm Temat postu: |
|
|
No własnie mam szybke zasłonieta firaneczka, chyba bede musial zmusic rodzica żeby zrobili ZAMEK, tak żeby mi specjalnei nei wchodzili m ido łazienki wrrrrrrrr !!!!! Czasem mam ich dosc i mam ochote sobie sam sie pokapac BEZ STRESU |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
melmisia
|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 2:45 pm Temat postu: |
|
|
Przyznam, że to dość dziwna sytuacja a dla ciebie z pewnością krępująca. Może spróbuj jeszcze raz z nimi pogadać. I nie używaj tylko argumentu, że potrzebujesz relaksu gdy się kąpiesz ale również powiedz im, że przeszkadza ci fakt, że nie masz spokoju podczas kąpieli i że ich zachowanie jest dla ciebie krępujące. Możesz też wspomnieć że ty szanujesz to że ich kąpiel trwa krótką chwile i skoro tak im dobrze to nie będziesz im mówił że powinni się kąpać dłużej i poproś ich żeby przynajmniej postarali się uszanować to że się lubisz długo kąpać i w tym czasie co ty jesteś w łazience zajęli się swoimi sprawami.
Powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
koronczarka

Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 9:10 pm Temat postu: |
|
|
Kąp się, jak rodziców nie ma w domu. Nie będziesz sie stresować. A jak nie, to sam zamek zamontuj w drzwiach  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Tomakeo
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 1:49 am Temat postu: |
|
|
Nie kąp się wcale
Żartuje.
Ile masz lat ? Może sprawiłbyś sobie sam taki zameczek ? Bardzo prosta czynność nie wymagająca dużej pracy fizycznej oraz nie pochłaniająca środków finansowych.
Może rodzice po prostu się martwią, że długo nie wychodzisz z kąpieli ? Może mają myśli, że coś ci się stało ?
Mnie rodzice zawsze się pytali "czy żyję" . Możliwości na wejście do ubikacji nie mieli gdyż zawsze się zamykam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Gosia85 Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Sro Lip 14, 2010 7:11 am Temat postu: |
|
|
Tomakeo