Szukaj:
Forum biomedical.pl Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Podejrzenie WPW

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Kardiologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kai_89

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 07, 2011 1:54 pm    Temat postu: Podejrzenie WPW Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich. Jestem kandydatem do Policji. Podczas badanie EKG kardiolog dostrzegł u mnie tzw falę delta i skrócony odcinek PQ. Na obiegówce dostałem wpis "zdolny, podejrzenie WPW, do potwierdzenia. Niestety komisja lekarska uznała mnie za niezdolnego. Napisałem odwołanie i czekam na jego rozpatrzenie. Poszedłem do kardiologa prywatnie i na EKG to samo. Jednakże, że nigdy nie miałem żadnych problemów z sercem ani objaw charakterystycznych dla tej choroby polecił mi przeprowadzenie badania EPS. Czy jest możliwość, że to badanie wykluczy u mnie posiadanie dodatkowej drogi przewodzenia?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Kardiologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: