Szukaj:
Forum biomedical.pl Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Plamy na dolnej częśći penisa

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Urologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
andreas123

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Mar 29, 2011 7:41 pm    Temat postu: Plamy na dolnej częśći penisa Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, mam problem, kilka lat temu zauważyłem na spodniej części penisa przebarwienie skóry, szerokie na 0,7 cm i długie na może 2,5 cm umiejscowione bliżej moszny, ma ono kolor ciemniejszy niż reszta skóry, nie szczypie, nie piecze, nie bolało nigdy, nie zmieniało swojego kształtu, który jest nieregularny, jest to płaskie, brązowe, skóra w tym miejscu jest jakby trochę cieńsza oraz wrażliwość skóry na dotyk jest trochę mniejsza niż na około. Co to może być?

pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Zibi
Moderator

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 7 podziękowań w 7 postach

PostWysłany: Pią Kwi 01, 2011 11:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na moje oko to normalne przebarwienie. Niektórzy tak mają :]
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Urologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: