Szukaj:
Forum biomedical.pl Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Nierówne bicie serca

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Kardiologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mateomufc

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lip 15, 2010 5:18 pm    Temat postu: Nierówne bicie serca Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moja dolegliwosc polega na tym :
Od bardzo długiego czasu dolega mi dziwnego rodzaju bicie serca konkretnie to ciezko mi opisac to zjawisko ,nawet cieżko mi to opisac ale postaram sie . Rzecz polega na tym że moje serce bije inaczej niż ma bić - normalne płynie spokojnie a moje bije tak że chwile normalnie i co około ale różnie to bywa ale srednio co 5 sekund taki jak by czuje Stop i po chwili Mocne uderzenie(chyba)wypompowanie . Może ktoś mnie zrozumial i wie co to może być . dodam jeszcze że gdy uprawiam sport i mam wzmożony wysiłek to po zakonczeniu czynnosci ta dolegliwosc zadko kiedy sie pojawia . Najbardziej mi dolega gdy dzień wczesniej pije alkohol
DZIEKUJE

nadawaj tytuł bardziej sugerujący problem
zmieniłam
Gosia85
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
agne8190

Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Czw Lip 15, 2010 6:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myślę, że warto zrobić sobię badanie EKG to nic nie boli a może poda Ci przyczynę Wink
mateomufc

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lip 16, 2010 7:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Byłem na ekg w zeszłym roku bodaj i nie wykazało nic konkretnie ale pojdę jeszcze raz
Powrót do góry
Gosia85
Moderator

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Sob Lip 17, 2010 4:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mateomufc
byłeś na zwykłym ekg?
może warto zapytać lekarza o ekg wysiłkowe lub Holtera.
Powrót do góry
agne8190

Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Nie Lip 18, 2010 10:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No taki zapis z pewnością dałby więcej informacji o Twoim serduszku
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Kardiologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: