Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
najmniejsza19
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2012 11:18 am Temat postu: |
|
|
Chodzi o to, że nikt nie może się dowiedzieć, mój chłopak słysząc o psychologu powiedział, że robię z siebie wariatkę. Nie chce, żeby ktokolwiek wiedział, bo szybko się rozniesie, a rodzice tez nie mogą wiedzieć. Dlatego poszukam sama i pojadę tam sama. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
karioka Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2012 1:21 pm Temat postu: |
|
|
To niedobrze, że Twój chłopak ma takie podejście. Wie o tym,że to dla Ciebie duży problem? A rodzice? Dlaczego są przeciwko? _________________ I'm your little butterfly...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
najmniejsza19
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2012 4:51 pm Temat postu: |
|
|
Właśnie dziś jest taki dzień kiedy płacze bez powodu, jest mi przykro, zadręczam się. Rodzice nie wiedzą, a raczej myślą, że to po prostu przejdzie. Nigdy mi nie pomagali, od dziecka patrzyłam na tatę który wszystkim rzuca w domu i jak mama płakała, po czym sama się bałam, aż do teraz kiedy widzę to znowu i się trzęsę, boje się wszystkiego co muszę zrobić, bo jak będzie źle to On się zdenerwuje. Mój chłopak uważa, że wszystko wymyślam i wyolbrzymiam, mam 19 lat i śpię z mamą w pokoju powinnam się wstydzić, a jednak sama wariuje, czyli można byłoby pomyśleć, że ona widzi jakiś nieład w moim życiu, ale lepiej jest jej jak o tym nie mówi, ani nie przyznaje się. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
karioka Przyjaciel forum

|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2012 6:16 pm Temat postu: |
|
|
No to moim zdaniem im szybciej pójdziesz do lekarza, tym lepiej dla Ciebie! _________________ I'm your little butterfly...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
najmniejsza19
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2012 7:48 pm Temat postu: |
|
|
Boje się jeszcze czegoś, a jak spotkam tam kogoś znajomego to co wtedy ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
karioka Przyjaciel forum

|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2012 7:59 pm Temat postu: |
|
|
U lekarza w poczekalni? No to na takiej samej zasadzie Ty się dowiesz,że on tam chodzi Poza tym to żaden wstyd w dzisiejszych czasach, że się chodzi do psychiatry  _________________ I'm your little butterfly...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
najmniejsza19
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2012 8:42 pm Temat postu: |
|
|
dziękuję, mam nadzieję, że jakoś sobie z tym poradzę i wybiorę się tam w najbliższym czasie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|