Szukaj:
Forum biomedical.pl Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Nerwica ? Czy może zawał ?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Kardiologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tomakeo

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Gru 01, 2010 9:18 pm    Temat postu: Nerwica ? Czy może zawał ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Piszę tutaj ponieważ jakieś 15 min temu zaczęło się coś dziwnego dziać. Nagle poczułem kucie w klatce piersiowej, ale co dziwne nie tam gdzie serce. Można powiedzieć, że nad cycem. Do tego doszło jakieś dziwne uczucie osłabienia, zrobiłem się senny. Serce od razu zaczęło mi bić bardzo mocno. Często tak mam jak zdarza się jakaś nerwowa sytuacja jeśli chodzi o serce. Bardzo się niepokoje co mi jest. Mam wrażenie jak bym miał zaraz umrzeć. Potrzebuje szybkiej pomocy.

Dodam, że chorowałem na nerwice serca i byłem strasznym hipochondrykiem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Kardiologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: