Szukaj:
Forum biomedical.pl Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Laryngolog Wrocław

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Laryngologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kasia, 45

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lip 22, 2010 12:19 pm    Temat postu: Laryngolog Wrocław Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie,
znacie może jakiegoś dobrego, godnego polecenia laryngologa z Wrocławia?
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
daniel77

PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 10:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
ja byłem w Medicusie przy Wyszyńskiego 110 we Wrocławiu, konkretnie u dr Abelaka. Młody lekarz ale mimo to świetny specjalista, dolegliwości minęły i wszystko już jest dobrze. Poza tym sama klinika świetnie wyposażona, bardzo miły personel i doskonali lekarze.
Tak więc polecam Medicus i pozdrawiam serdecznie
Powrót do góry
pawel_k21

PostWysłany: Czw Sie 05, 2010 1:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej,
jeśli chodzi o mnie, to również mogę Ci polecić Medicusa. Byłem tam już 2 razy u różnych lekarzy - tylko nazwisk nie pamiętam:) ale za każdym razem byłem na prawdę wzorowo obsłużony (czyt. zbadany:)) Nic dodać nic ująć. A jeśli chodzi o lekarzy, to zadzwoń i spytaj, który jest tam najlepszy i do tego się umów na wizytę Smile
Mam nadzieję, że pomogłem.
Pozdrawiam
Powrót do góry
cube72

PostWysłany: Czw Sie 12, 2010 9:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widzę, że Medicus we Wrocławi rządzi:)
No to jeszcze ja się dołączę i powiem, że dla mnie nie ma lepszej kliniki laryngologicznej na Dolnym Śląsku.
W Medicusie miałe zabieg likwidujący chrapanie i, co tu dużo mówić, jestem bardzo zadowolony. Szczerze mówiąc, to byłem bardzo sceptycznie nastawiony do operacyjnego leczenia chrapania - jakoś mi się to gryzło.. chrapanie i operacja?? Smile Ale z tego co czytałem informacje na zagranicznych portalach to jest to normalna procedura, tylko my jak zwykle 50 lat do tyłu Smile W zachodniej Europie chrapanie już od dawna usuwa się operacyjnie i nikt się temu nie dziwi. Tak czy inaczej z Medicusem mam same przyjemne wspomnienia i mogę polecić tę placówkę nie tylko chrapiącym ale też ludziom z bardziej "normalnymi" problemami laryngologicznymi:)
Powrót do góry
kasia, 45

PostWysłany: Czw Sie 19, 2010 1:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuję za wszystkie sugestie.
Wybrałam DCL Medicus przy Wyszyńskiego ostatecznie. Muszę powiedzieć, że na prawdę godne polecenia miejsce. Nowoczesna klinika, przyjazny i miły personel, no i co najważniejsze doskonali lekarze. Ja byłam u dr Przerwy-Tetmajer, bo miała akurat wolny termin. Przyjmuje tam 8 lekarzy laryngologów i cały czas mają obłożenie, ludzi masa więc chyba muszą być dobrzy, skoro tylu ludzi decyduje się tam przyjść. Jeśli chodzi o mnie, to jestem bardzo zadowolona z wizyty.
Jeszcze raz dziękuję za polecenie tej kliniki i polecam ją innym, jeśli się leczyć to tylko tam:)
Powrót do góry
andreas1968

PostWysłany: Czw Wrz 09, 2010 11:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Też miałem w Medicusie zabieg na usunięcie chrapania. Chrapanie faktycznie minęło (co prawda po 4 tygodniach od zabiegu ale o tym byłem poinformowany. Bezdechy od razu, a chrapanie po jakimś czasie). Teraz wszsytko gra, dlatego zdecydowałem sie na opinię na forum.
Mi zabieg bardzo pomógł, miałem robiony metodą koblacji (odradzam inne. 500 zł drożej się płaci, a bez stresu i bólu się odbywa wszystko).
No i żona się w końcu wysypia:))
Pozdrawiam cicho i polecam
Powrót do góry
Maciek.Malecki

PostWysłany: Czw Wrz 30, 2010 6:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mialem leczenie metoda pillar. Powiedziano mi, ze jest najlepsza i najbardziej pewna. Zona mowi ze juz nie chrapie, a ja nie boje sie, ze ktoregos dnia nie otworze oczu po snie. Co do chrapania jeszcze to w internecie znalazlem konkurs gdzie mozna wygrac leczenie chrapania. A za kazde nadeslane nagranie chrapania jest darmowa konsultacja ktora jak sie dowiadywalem normalnie kosztuje 200zl
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Laryngologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: