FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pawlo
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Gru 01, 2011 1:40 am Temat postu: Jak wydostać się z tego stanu umysłu i żyć szczęśliwie ? |
|
|
Stan umysłu :
- koncentracja na szczegółach - mało ważnych rzeczach,
- uczucie zagrożenia,
- podejrzliwość,
- strach przed byciem sobą,
- obawa,
- poczucie braku zrozumienia, braku akceptacji, braku bliskości drugiego człowieka,
- tęsknota za podobnymi do siebie,
Jak wydostać się z tego stanu umysłu (samodzielnie) i żyć szczęśliwie ? Mile widziane propozycje metod samodzielnej pracy nad sobą. Zapraszam do pisania na temat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
asia29
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Gru 18, 2011 4:59 pm Temat postu: |
|
|
Zaakceptować, pokochać siebie.
Poszukać sobie zainteresowania-zamiast myśleć o "głupotach" zatracam się w nich.
Nie stronić od ludzi.
Ale wydaje mi się, że jak ktoś ma niską samoocenę to często jest to trochę wina otoczenia, więc otoczenie musi nam pomóc w dowartościowaniu siebie.
A skoro brakuje nam osób podobnych do nas to poszukajmy ich, będzie raźniej i przy okazji zniknie obawa, że tylko z nami jest coś nie tak. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
julietlove
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 25, 2012 10:15 am Temat postu: witam. dobry dzień! |
|
|
witam. dobry dzień!
Nazywam się Julia, widziałem dzisiaj swój profil i stał zainteresowanych, proszę wysłać mi e-mail teraz w moim e-mail tutaj (juliet.kabashi@yahoo.com), tak aby można było wysłać Ci moje zdjęcia i powiedzieć wam więcej o mnie ... Pamiętaj, na odległość lub kolor i wiek nie ma znaczenia, ale miłość sprawach przydzieleniu w życiu ..Proszę pamiętać, aby wysłać mi e-maila w mojej skrzynce (juliet.kabashi@yahoo.com) z miłości Julii , |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|