Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Paź 27, 2010 9:32 pm Temat postu: |
|
|
Wiec co cos takiego mi napisala:
pimafucin przez 4 dni 1 globulka, metronizadol tez po 1 kapsulce przez 4 dni, lactovaginal po 1 przez 5 dni _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
emilka Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Paź 28, 2010 9:19 am Temat postu: |
|
|
no to może zrobić tak:
- metronidazol --> pimafucin --> metronidazol --> pimafucin --> metronidazol --> pimafucin --> metronidazol --> pimafucin i po tym lacto
lub
najpierw wszystkie metronidazole a potem pimafuciny i na końcu lacto
i serio polecam dokupic jeszcze probiotyk doustna na czas kuracji _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Plus123

Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Wto Lis 30, 2010 3:09 pm Temat postu: |
|
|
dziewczyny nie wiem czy to wpłynie na okres, ale strasznie często oddaję mocz (czasem nawet co 2 minuty), zachciewa mi się strasznie, a potem jak dolecę to poleci tylko 2 kropelki a przy tym okropnie mnie piecze i boli jakby kwas mi leciał zamiast moczu .. a śluz mam taki strasznie żółty .. jak się załatwię to nawet do końca dnia potrafi mnie piec strasznie mam pytanie: czy to może być zapalenie pęcherza, może coś innego ? i czy może to wpłynąć na opóźnienie okresu .. ? _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
emilka Przyjaciel forum

|
Wysłany: Wto Lis 30, 2010 5:57 pm Temat postu: |
|
|
tak, to może być zapalenie pęcherza. zasuwaj do lekarza, staraj się nie wstrzymywać moczu, pij dużo wody z cytryną, ogrzewaj podbrzusze, w aptece możesz kupić kapsułki żurawinowe które ułatwiają usuwanie bakterii z pęcherza, probiotyki ginekologiczne działające na układ moczowo-płciowy. noś bluzy i kurtki zakrywające nerki koniecznie. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Plus123

|
Wysłany: Wto Lis 30, 2010 6:04 pm Temat postu: |
|
|
emilka, dziękuję za odpowiedź a swoją drogą: czy taka infekcja / zapalenie pęcherza mogą mieć znaczący wpływ na okres czy raczej nie ma to znaczenia i okres nie ma tu nic do rzeczy ? pytam, bo dziś mi wypada @, a jak na razie go nie ma . _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
emilka Przyjaciel forum

|
Wysłany: Wto Lis 30, 2010 11:49 pm Temat postu: |
|
|
czasami stany zapalne w ogóle, nawet niekoniecznie w obrębie układu moczowo-płciowego mają wpływ... ale nie powinien sie okres bardziej przesunąc niż o kilka dni _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Plus123

|
Wysłany: Sro Gru 01, 2010 9:17 am Temat postu: |
|
|
emilka, niż o kilka dni, tak ? no to jestem spokojna, na razie 1 dzień mi się spóźnia, dziękuję bardzo za odpowiedź  _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
nastja Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Sro Gru 01, 2010 11:52 am Temat postu: |
|
|
przyjdzie na pewno bądź spokojna :* _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Plus123

|
Wysłany: Sro Gru 01, 2010 2:13 pm Temat postu: |
|
|
nastja, no już dziś mnie "prawie" odwiedził @, więc za kilka godzin powinien się rozkręcić na dobre czyli infekcja opóźniła mi okres o 1 dzień .. a czy pomimo tego, powinnam po miesiączce pójść z tym do lekarza ? _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
bukaodeszla
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Gru 05, 2010 6:57 pm Temat postu: .. |
|
|
fd
Ostatnio zmieniony przez bukaodeszla dnia Czw Gru 20, 2012 8:10 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|