Szukaj:
Forum biomedical.pl Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
drętwienie dłoni przy urazie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Chirurgia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Rafal1988

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 24, 2011 3:16 pm    Temat postu: drętwienie dłoni przy urazie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
Mam taki problem a mianowicie wczoraj zauważyłem na prawej dłoni na małym palcu dziwne wybrzuszenie które ma lekko czerwony kolor tak jakby kość była złamana i źle zrośnięta tak to wygląda. Pamiętam, że około 1,5 miesiąca temu uderzyłem się w tą ręke i ten palec mnie bolał jakiś czas później przestał a dziś od rana mam zimną rękę i uczucie mrowienia/drętwienia. Co to może być i co robić?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Gosia85
Moderator

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Sro Paź 26, 2011 8:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

idź do lekarza.
po opisie trudno wywnioskować coś oprócz oczywistych faktów:
był uraz- bolało- teraz drętwieje ręka i masz uczucie mrowienia= konieczność wizyty u lekarza.
może się okazać, że to nic takiego ale po co ryzykować?

Dodano po 18 sekundach:

idź do lekarza.
po opisie trudno wywnioskować coś oprócz oczywistych faktów:
był uraz- bolało- teraz drętwieje ręka i masz uczucie mrowienia= konieczność wizyty u lekarza.
może się okazać, że to nic takiego ale po co ryzykować?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Chirurgia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: