Szukaj:
Forum biomedical.pl Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
czerwone krosty

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Dziecko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jaa18

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 14, 2011 7:49 pm    Temat postu: czerwone krosty Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!Pare dni temu wyskoczyły u mojej 13 miesiecznej córki 4 czerwone kosty na policzku i czole.Jutro ide z nia do lekarza,bo nie mam pojęcia co to jest i od czego.I mam takie pytanie czy to może byc coś powaznego czy nie,czy to może alergia czy może z powietrza i nie ma czym sie martwic.czekam na odpowiedz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 82 podziękowań w 82 postach

PostWysłany: Czw Kwi 14, 2011 7:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wszystko zależy od tego jak to wyglada. Przyczyn moze byc mnóstwo od potówek przez liszajec, różyczkę , ospe itd.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Dziecko Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: