Szukaj:
Forum biomedical.pl Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Ból Kręgosłupa Po Wypadku!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Neurologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
hasenu

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Kwi 12, 2011 6:48 pm    Temat postu: Ból Kręgosłupa Po Wypadku!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam was Serdecznie . Mam 22 Lata.
5 Stycznia Miałem Wypadek Autem , Sprawca mi Wymusił i wpadłem w zaspę oraz Słupki przez co Wyrwało Mnie z Fotelem Kierowcy W góre i uderzyłem Głowa W kierownicę w celu dostałem Złamania Nosa oraz Uszkodziłem Kręgosłup Mam Do was pytanie .
Mój Ból Polega Ciężko Mi ruszać Szyją (Jak Pije Jem Czuje Dziwne Uczucie Na Szyji i lekko niżej ,oraz przy ruszaniu głową) Często Drętwieją mi nogi przeważnie Lewa i Np Ide Sobie Droga i na 1-2 Sekundy Trace Czucie w Nodze Uderzam stopą np w Chodnik? Pracowałem 3 lata w zawodzie Budowlanym , Teraz chwile cos podzwigam lub pochodzę po chwili boli mnie kręgoslup cos tam kuje aż muszę usiąść , Przejdę się chwile i zaraz ból w plecach szybko się męcze a nigdy tak nie było ;( poszedlem do ortopedy i Stwierdził że mogę mieć złamanie kręgosłupa szyjnego czy tam dolnego , Automatycznie Dostałem skierowanie na tomografie. Myslicie że może być coś powaznego? aż się boje ;(
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Neurologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: