Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Iza25
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 02, 2016 1:25 pm Temat postu: |
|
|
Leki nasenne powinien dobrać ci lekarz (psychiatra, neurolog ?) niestety w dzisiejszych czasach coraz więcej osób cierpi na problemy ze snem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
nano
|
Wysłany: Pon Maj 02, 2016 1:33 pm Temat postu: |
|
|
brałam nervomix sen i właśnie źle się po nich czułam, także pewnie zależy do człowieka jak reaguje na takie tabletki, nawet nie chcę wiedzieć, co by było, jakbym jakieś mocniejsze zażyła... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
anna224
|
Wysłany: Czw Maj 05, 2016 10:13 pm Temat postu: |
|
|
Chyba najlepiej jest iść do psychologa i niech on zdiagnozuje czy bezsenność jest na tle nerwowym. Jeśli tak to albo terapia, albo skierowanie do psychiatry i leczenie. W końcu bezsenność nie bierze się z czapy - coś ją musi powodować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
bingoboy Spamer
|
Wysłany: Wto Cze 07, 2016 1:02 pm Temat postu: |
|
|
najlepiej udac sie do lekarza by zdiagnozwoal na jakim tle mamy bezsennosc a potem to leczyc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
lillasabo@interia.pl
|
Wysłany: Wto Lip 26, 2016 10:37 pm Temat postu: |
|
|
nano napisał: | brałam nervomix sen i właśnie źle się po nich czułam, także pewnie zależy do człowieka jak reaguje na takie tabletki, nawet nie chcę wiedzieć, co by było, jakbym jakieś mocniejsze zażyła... |
w składzie to ma zioła, dziwne ze się po nim źle czułaś, ja go biorę na wyjazdy bo w nowym miejscu zawsze kiepsko mi się śpi a szkoda mi chodzi potem cały dzień jak zombie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
nano
|
Wysłany: Nie Lip 31, 2016 11:20 am Temat postu: |
|
|
no widzisz każdy może inaczej zareagować, nawet na ziołowe leki... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Ruppier
|
Wysłany: Czw Lut 16, 2017 1:37 pm Temat postu: |
|
|
Mi z bezsennością pomógł [zakaz zamieszczania linków na forum], miałem z nim serię sesji dzięki którym nauczyłem się od nowa spać w nocy i teraz bez problemu zasypiam i budzę się dopiero rano  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Kasi9
|
Wysłany: Sob Mar 11, 2017 6:46 pm Temat postu: |
|
|
Ja i tak założę się, że nikt nie pobije mnie Takie okrąglaki pod oczami to się tylko na filmach widzi Przy okazji zapraszam [zakaz reklamy na forum] |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
kaffka
|
Wysłany: Pon Kwi 24, 2017 9:33 pm Temat postu: |
|
|
mi by się przydało coś brać na sen, często się budzę i ciągle mam wrazenie że zaśpię do pracy, wstaję po 4-5 i nie mogę spać znów ,myślicie że te ziołowe pomogą? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
jokke
|
Wysłany: Wto Kwi 25, 2017 10:28 am Temat postu: |
|
|
Ja biorę Valused ogólnie w sytuacjach stresowych, ale też kiedy się męczę i nie mogę zasnąć. Do niedawna brałam po 2 tabletki przed snem i usypiałam po parunastu minutach. Teraz nic kompletnie to nie działa. Ćwiczeń oddechowych też próbowałam i nie działają. Miałam też inne tabletki od labofarm uspokajające z przeznaczeniem na łatwiejsze zasypianie, ale również nie działają w dawce podanej na opakowaniu.
Są takie tygodnie gdzie zasypiam normalnie, a są takie że nie dość, że nie mogę po pare godzin zasnąć to jeszcze się budzę po 5 i koniec spania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|