Szukaj:
Forum biomedical.pl Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Bella Contour słyszałam że dobre

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Dieta i odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kita

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lis 07, 2010 9:21 pm    Temat postu: Bella Contour słyszałam że dobre Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć zastanawiam się nad zrobieniem sobie tego zabiegu Bella Contour (używane są fale ultradźwiękowe) czy ktoś z Was miał może taki zabieg redukujący tkankę tłuszcz. i cellulit?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Mart

PostWysłany: Pią Lis 12, 2010 1:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja słyszałam tylko tyle, że po nich nie ma później żadnego śladu. Prawda to ? też tak słyszałaś?
Powrót do góry
kita

PostWysłany: Sob Lis 13, 2010 1:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak słyszałam że bez śladu i znalazłam informacje na ten temat ----link usunięty. emilka------ może ktoś powie mi coś więcej na ten temat albo powie o co pytac lekarza?
Powrót do góry
Mart

PostWysłany: Sob Lis 13, 2010 12:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki za link, zaraz poczytam. A o co pytać - doświadczona nie jestem, ale myślę, że warto ubezpieczyć się pod każdym względem zarówno przygotowania do zabiegu, jak i samego wyglądu podczas i po nim oraz skutkach.
-----c - jak kobiety decydują się na powiększenie piersi nie mają świadomości o bólu i wielu problemach zaraz po nim, tak i tu lepiej asekuracyjnie wypytać o wszystko Smile

Swoją drogą specyfika zabiegu dość niezwykła, żeby tak bez dotykania...
<szok>
Powrót do góry
kita

PostWysłany: Sob Lis 13, 2010 1:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no właśnie dlatego się zastanawiam ponieważ jestem dość sceptycznie nastawiona zawsze mi się wydawało że jak ma zadziałać to musi pobolec lub coś w tym stylu dlatego szukam informacji na ten temat
Powrót do góry
Mart

PostWysłany: Pon Lis 15, 2010 9:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj wszystko idzie na przód. Teraz prócz efektu liczy się również komfort klienta/pacjenta. Smile
A co do tego Bella Contour tym bardziej jestem za jak wynalazłam ceny. Na prawdę w porządku.
Powrót do góry
kita

PostWysłany: Pon Lis 15, 2010 10:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oooo a ile ile?
Powrót do góry
Mart

PostWysłany: Wto Lis 16, 2010 10:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

według cennika - ----link usunięty. emilka------
450 zł, no chyba że będzie trzeba stosować serię zabiegów to jak widać w informacjach na stronce przy wykupieniu serii zabiegów - jeden zabieg gratis. Smile
Powrót do góry
kita

PostWysłany: Wto Lis 16, 2010 11:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki za info nie ma problemu z linkiem najwyżej zadzwonię czy cuś Smile cena spoko szczerze mówiąc myślałam że tego typu zabieg jest dużo droższy a tu miłe zaskoczenie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Dieta i odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: