Szukaj:
Forum biomedical.pl Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
badania przy niedoczynności tarczycy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Endokrynologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lila19

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lip 10, 2011 11:46 pm    Temat postu: badania przy niedoczynności tarczycy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Jakieś dwa tygodnie temu miałam badania TSH- wyszło mi 5,5 ( co w normie według mojego lekarza pierwszego kontaktu nie jest). Podobno to już niedoczynność i skierowano mnie do endokrynologa. Mam jednak pewne pytanie, ponieważ wiadomo,że najprawdopodobniej będę mieć przepisane hormony, ale chciałabym wiedzieć jakie badania powinien (!) zlecić mi lekarz przed daniem mi leków. Pytam ponieważ mam pewne złe "wspomnienia" z lekarzami i hormonami (tym razem co do ginekologów, którzy faszerowali mnie Dianą 35 właściwie bez potrzeby i bez konkretnych badań, a ja młoda wtedy i głupia się wtedy na to godziłam). Bardzo dziękuję za rady. Może jest jeszcze coś o co powinnam zapytać endokrynologa? Nie wiem już sama, trochę się denerwuję. Wizytę mam 22.07, więc trochę czasu jest. Z góry dzięki;)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biomedical.pl Strona Główna -> Endokrynologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: